Archive | Indonesia RSS feed for this section

@IndoJumpingBoA special merchandises: AVAILABLE!

21 Sep

Hey! @IndoJumpingBoA have cool stuffs for y’all!

GET YOUR YELLOW T-SHIRT & WRISTBAND.
SPECIAL & LIMITED ITEMS FROM @IndoJumpingBoA!

Indonesian Jumping BoA T-Shirt

Our T-Shirt (Front)

Our T-Shirt (Back)

P.S: I’m sorry for being manly ._.

Our T-Shirt (Front)

Our T-Shirt (Back)

P.S: Thanks to Michelle for being our model! LOL

Indonesian Jumping BoA wristband

(The actual color is Pearl Yellow, BoA’s official fanclub color)

READY STOCK! LIMITED STUFFS FOR YOUR CHEERING SUPPORT!
SPECIAL RELEASE FROM INDOJUMPINGBOA!!

COMPLETE VERSION
https://orinneko.wordpress.com/project-1-indojumpingboas-official-merchandises/

-@FrauleinJill @IndoJumpingBoA-

Dirgahayu 65, negaraku..!

18 Aug

17 Agustus 1945

17 Agustus 2010

Dirgahayu 65, INDONESIA!

Random stuffs?.. Part 1!

17 Aug

Yaay~ Finally! A random post totally for random stuffs! (It seems like my life’s full of randomness, huh?)

Stuff #1

Cheap but worthy! I got this for only 30.000 rupiahs! Totally cool, eh??

Stuff #2

I love this white nail polish so much. I was given by my auntie when we were gone to The Face Shop in a mall when I was on Pontianak =D

Stuff #3

Yesterday, my bestie, Imel, came to my home & she brought traditional facial mask. Sooooo fresh~!

Stuff #4

I found 2 amazing arts of Wonder GirlsSohee at my campus. So random, then I thought these were made by a random DKV (Desain Komunikasi Visual) student. Pretty!

~Jill

Me went to the campus…

17 Aug

On August 14th, 2010.

I went to my campus, University of Bina Nusantara at that day. Tepatnya di Kampus Syahdan. Hari itu memang kepingiiiin banget pergi kesana soalnya kayaknya seru! Hari itu, ada expo UKM (Unit Kegiatan Mahasiswa) di hari terakhir FEP a.k.a Freshmen Enrichment Program 2014 (kayak pengarahan & pengenalan kampus gitulah..) buat calon mahasiswa/i gelombang 3.

Pertama, gw ke stand Himmarcomm (Himpunan Mahasiswa Marketing Communication) di ruang K3E..

Logo Himmarcomm

(Logonya kayak gitu tuh…)

Yah.. Walaupun pada hari itu gak terlalu rame kayak waktu gelombang 2. Gw pengen liat aja hari itu seberapa rame, karena di gelombang 3 cuma 1 kelas jurusan marcomm (komunikasi pemasaran). Kakak-kakaknya pada pake baju heboh lucu gitu, padahal di gelombang gw nggak ㅠ_ㅠ

Setelah bertemu dengan temen-temen gw, Sisca & Vivi, yg hari itu ikut FEP, gw lanjut ke stand-nya BVOICE (radio Binus). Stand yg satu ini, kayanya emang paling heboh diantara semua stand yg ada. MCs & kru-nya pada gokil abis.. Cuap-cuap gak berhenti. Pokonya paling seru deh menurut gw~ Di gelombang 2 (gelombangnya gw..) juga keliatan kalo emang BVOICE seru banget. Gw pengeeeen banget masuk BVOICE tapi udah kebanyakan UKM. Yasudalah…

Logo BVOICE

(Nah.. Itu logonya BVoice..)

Oya, hari itu, Bvoice ternyata pake tema “Perjoeangan ’45” dimana semua krunya  pake baju ala pejuang Indonesia tahun 1945 & ada juga yg pake baju noni-noni Belanda. Cihuy banget! Trus banyak papan tulisan pake ejaan lama seperti “Ganjang Kompeni!“~ So interesting, huh! Dan gw baru nyadar, ternyata karena harinya udah deket sama hari peringatan kemerdakaan Indonesia 17 Agustus ini. Wow yeah~ 65 tahun!!

Bintang tamunya gak kalah oke. Ada Wilson (Indonesian Idol), tapi gw belom sampe waktu dia tampil. Tapi, ada 1 lagi nih yg juga mantep, Petra Sihombing. W~o~w~ Wow banget! Berbakat, ramah, juga ganteng. Almost perfect! =D

Karena posisi gw agak ke samping & kurang strategis, jadi gambar ini yg terlihat baik. Lumayanlah yaaa.. Nah, kelihatan juga kan tuh yg di belakang pake baju pejoeang berlumuran darah sekaligus yg pake batik. Ahaha~ Indonesia loh..
Dia nyanyi 4 lagu, diantaranya 2 lagunya sendiri, “Di hatiku” & “Cinta Takkan Kemana-mana“. Honestly, gw ga pernah denger lagunya sebelumnya. Pernah sih lewat gitu di FTV, tapi cuma sekilas. Menurut gw, suaranya itu kedengeran lebih enak saat dia nyanyi live dibandingkan studio record (gw udah denger lagunya di radio juga~). Serius loh 🙂
Sebenernya gw rekam dia pas nyanyi lagu medley pertama, tapi karena cuaca panas, gw mutusin buat berhenti rekam & lebih milih kipas-kipas pake majalah yg gw pegang~ (kayanya sih punya Vivi~). Dan gw lebih enjoy buat fokus nonton dia daripada ngerekam 😉 Menikmati penampilan si performer. Hehehe…

Setelah semuanya selesai, gw ngumpul bareng temen-temen baru gw yg baik hati; Pipit (beserta cowonya), Monic, Egi, & Ocha, sekalian nungguin Sisca & Vivi selesai FEP. Hari yg cukup menyenangkan, walaupun agak aneh..

*brb nyoba upload video Petra di YouTube* Ayo, scroll ke bawah! Kekekeke~

OYAAAAAA!! Ini beberapa link kalau mau tau lebih lanjut soal Himmarcomm & Bvoice Radio!

HIMMARCOMM BINUS Official Facebook Page
HIMMARCOMM BINUS Official Facebook Page
HIMMARCOMM BINUS Official Ning Network Page
BVOICE RADIO Official Site
BVOICE RADIO Official Twitter

Berikut video Petra Sihombing nyanyi 3 lagu pertama (medley) yg gw rekam. Cuma video ini yg gw punya. Semoga tetep enjoy! =P

-Jill

Wonder Girls stirred up Jakarta’s audiences

29 Jun

They succeded brought up 3000 audiences singing to their hit “Nobody” together

2010.06.21 | 13:42 WIB (West Indonesia Standard Time)

Courtesy of VIVAnews.com

VIVAnews – The invasion of 5 girls from South Korea, Wonder Girls is like a magnet for K-pop fans. In their showcase at Kartika Expo, Balai Kartini, Jakarta on Sunday night, 06/20/2010, Sunye and friends succeded entertain for about 3000 audiences who always yelled their name.

According to VIVAnews’ observations, the audiences’ queue to watch the singer of hits “Nobody” has been long since afternoon before the showcase gate opened. Even though the schedule’s late, the showcase titled “Spread The Wonder” which bringing up the Wonder Girls, opened on 7.30PM with an opening from SHE who hitting up with “Jomblowati”.

(cut the translation which not-Wonder Girls-contented)

Before the Wonder Girls showed up as the ending, the committee also give some fun entertainments to Indonesian Wonderfuls (the fans of Wonder Girls) who has been participated in the contest “Dance Like The Wonder Girls” in many cities.

They showed up their talents by dancing like the Wonder Girls for their hits “Nobody”. The winner of this contest is chosen by Wonder Girls themselves. And the result of the winner is a group named S! Project.

Wonder Girls’ hit which entitled “Nobody” has become a phenomenon in YouTube and recorded as it has been watched by more than 11k watcher until now. This song also succeded ranked on the top of Billboard chart.

Continue reading

Wonder Girls’ shall-be-brought things

29 Jun

2010.06.20 | 15:17 WIB (West Indonesia Standard Time)

Courtesy of Kompas.com

JAKARTA, KOMPAS.com — The members of Wonder Girls, a vocal group from South Korea, have their own personal shall-be-brought things, including when they came to Jakarta.

A member of Wonder Girls, Sun Ye a.k.a Sun, told that high heels is a thing that must always be with her, because she loves to wear it. “I’m always bringing my high heels for sure, because it’s so fashionable,” said Sun, who came to Jakarta with her fellow members, Saturday (June 19th, 2010).

Different with Sun, So Hee revealed she should brought glasses anytime she goes. Meanwhile, Ye Eun a.k.a Yenny cannot be far from her cellphone. “I think, this mini cellphone is the most important one. This is so stylish and it helps me so much when I communicated with people,” said Yenny while showing her cellphone.

Continue reading

Wonder Girls often greet their fans through Twitter

29 Jun

2010.06.20 | 13:27 WIB (West Indonesia Standard Time)

Courtesy of Kompas.com

JAKARTA, KOMPAS.com — A vocal group from South Korea, Wonder Girls, have a method to make their relationship tight with their fans. They often greet their fans through a social network, Twitter. They do it almost every time they use their cellphones.

“I often use my cellphone to commuicate with fans. I use twitter,” said a member of Wonder Girls, Ye Eun a.k.a Yenny in english, in a special interview with Kompas.com, at Hotel Mulia, Jakarta, Saturday (June 19th, 2010).

Yenny said, she always shared anything that happened in Wonder Girls’ activities with the fans through twitter. She also informed everyone about their visit to Indonesia on the site. When they arrived in Indonesia this morning, Yenny greeted everyone through her twitter status. She revealed that the status got so much comments from the fans. There are many fans even commented in Indonesian.

Continue reading